Laden Evenementen

Op donderdag 30 maart 2023, van 14.00 uur tot 17.00 uur, vindt de tweede gezamenlijke bijeenkomst plaats van de werkgroepen ziekenhuisrevalidatie van VRA en RN. Eind november 2022 heeft hiervoor een ‘save the date’ oproep gestaan in de VRA en RN nieuwsberichten. De bijeenkomst draait opnieuw om de vraag: “Wat is er nodig om goede MSR te kunnen leveren in het ziekenhuis?”

Vorig jaar, op 9 mei 2022, zijn bij de eerste succesvolle gezamenlijke bijeenkomst vier thema’s besproken: samenwerking, financiering, organisatie en formatie. Op deze thema’s was veel enthousiasme, en sindsdien hebben groepen van managers en artsen de thema’s samen verder uitgewerkt. Op 30 maart 2023 presenteren zij hun voortgang en zal nieuwe input worden opgehaald. Het doel van de bijeenkomst is om de MSR intern steviger te positioneren in de dynamiek van het ziekenhuis.

Doelgroep en aanmelden
De bijeenkomst is bedoeld voor alle revalidatieartsen en managers medisch specialistische revalidatie, die werkzaam zijn in ziekenhuizen en lid zijn van RN en/of VRA. Artsen die wel lid zijn van de VRA, maar waarvan het ziekenhuis geen lid is van RN, kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst. Hun managers kunnen in overleg deelnemen, stuur hiervoor een mail naar Mirna van Straten (m.vanstraten@revalidatie.nl). Ook als je de eerste bijeenkomst in 2022 niet hebt bijgewoond, ben je van harte welkom bij deze bijeenkomst.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.

Praktische informatie

Het betreft een fysieke bijeenkomst op de Oudlaen in Utrecht (Oudlaan 4, Utrecht). De locatie is goed bereikbaar.

Het inhoudelijke deel van de bijeenkomst zal plaatsvinden van 14.00 uur tot 16.30 uur, met aansluitend een borrel tot 17.00uur.

30 maart @ 14:00 17:00

Gezamenlijke bijeenkomst WZR VRA en RN op 30 maart 2023

Naam(Vereist)

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.