Laden Evenementen

Een levenslange uitdaging

De Vereniging Docenten Kinderneurorevalidatie (VDKNR) organiseert op vrijdag 10 februari 2023 een masterclass  over ouder worden met CP; een levenslange uitdaging.

Door verscheidene factoren is de levensverwachting van kinderen met Cerebrale Parese gestegen. Hierdoor ontwikkelt deze groep zich tot volwassenen met nieuwe hulpvragen. Tegen welke problemen lopen jongeren en volwassenen met CP (en hun omgeving) aan? Hoe kunnen zij gezond ouder worden? Kunnen wij als gezondheidszorgprofessionals al op kinderleeftijd preventief actie ondernemen met het oog op volwassenheid?

Om deze vragen te beantwoorden organiseert de Vereniging Docenten Kinderneurorevalidatie (VDKNR) op vrijdag 10 februari 2023 de masterclass “Ouder worden met CP; een levenslange uitdaging!”. Toonaangevende sprekers zullen ingaan op de uitdagingen van de ouder wordende cp-er en de ontwikkelingen op het gebied van behandeling en begeleiding. Ervaringsdeskundigen zullen hun eigen verhaal delen. De dag wordt afgesloten met een paneldiscussie onder leiding van Prof. Dr. Jan-Willem Gorter.

Deze dag is bedoeld voor alumni van de KNR modules, voor belangstellende therapeuten (ook uit de eerste lijn) en voor artsen/physician assistenten, ouders en volwassenen met CP. 

De dag zal blended worden aangeboden (live en digitaal)

Praktische informatie

februari 10 @ 09:30 16:00

Radboud Experience Center

Geert Grooteplein Noord 15
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps