06 Communicatie- en marketingnetwerkbijeenkomst

06 juni 2019

Op donderdag 6 juni aanstaande organiseert Revalidatie Nederland een netwerkbijeenkomst voor marketing- en communicatieprofessionals. De dag duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur.

Tijdens deze dag gaan we in op het imago-onderzoek dat de NVZ voor de revalidatie-instellingen wil uitvoeren. Er wordt onder meer gesproken over de wensen van de revalidatie-instellingen op het gebied van imago-onderzoek, bijvoorbeeld onder welke doelgroep het imago onderzocht zou moeten worden.
 
Ook komt de vraag aan de orde hoe we onze kwaliteit zichtbaar kunnen maken. Hoe brengen we de kwaliteit van de medisch specialistische revalidatie en van de instellingen nu goed over het voetlicht? Hierbij is onder meer aandacht voor Zorgkaart Nederland en de Revalidatie Impact Scores.
 
Vervolgens besteden we met Wouter van der Horst van de NVZ aandacht aan crisiscommunicatie. Wanneer spreek je van een crisis? Welke stappen kun je dan zetten? Ook behandelt hij een casus.
 
Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor marketing- en communicatieprofessionals en overige geïnteresseerden van de lid-instellingen van Revalidatie Nederland.

Meer informatie
Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op Revalidatie Kennisnet.
Meer informatie: Karin van Londen, sr. communicatieadviseur.