19 Congres Netwerkgeneeskunde vanuit Federatie Medisch Specialisten

19 maart 2019

Steeds vaker behandelen medisch specialisten hun patiënten buiten de muren van het ziekenhuis. Ze maken deel uit van een netwerk rondom de patiënt, waarin zij samenwerken met andere (zorg)professionals zoals huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en wijkverpleegkundigen.

Waar gaat het congres over?
Tijdens het Congres Netwerkgeneeskunde delen medisch specialisten en andere professionals hun ervaringen. Zij geven praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met netwerkgeneeskunde, en laten zien wat het zorgverleners en patiënten concreet kan opleveren.
 
Voor wie?
De Federatie Medisch Specialisten organiseert dit congres voor: aios, medisch specialisten, huisartsen en andere zorgprofessionals werkzaam in de eerste lijn, bestuurders en beleidsadviseurs van ziekenhuizen en zorgverzekeraars, patiënten(organisaties) en bestuurders en beleidsadviseurs van koepelorganisaties.
 
Meer informatie
Het congres vindt plaats op dinsdag 19 maart 2019 van 09:30 uur tot 17:15 uur in de Jaarbeurs Utrecht, Media Plaza (Polar-zaal).
Meer informatie over het congres Netwerkgeneeskunde.

Inschrijven
Inschrijving is op dit moment nog niet mogelijk. Laat  uw gegevens alvast achter zodat u bericht ontvangt zodra de inschrijving geopend is.