10 DCRM 2016 (Dutch Congress of Rehabilitation Medicine)

10 november 2016

Op 10 en 11 november 2016 vindt het congres op het gebied van medisch specialistische revalidatie (MSR) plaats: Dutch Congress of Rehabilitation Medicine (DCRM). Het congres wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen (VRA) en is toegankelijk en interessant voor zorgprofessionals en bestuurders werkzaam binnen de MSR.

Er is accreditatie aangevraagd voor revalidatieartsen, physician assistants, verpleegkundig specialisten, psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten.  

Het thema van het congres is: Value based rehabilitation medicine, is it about money, evidence or ethics? Gerenommeerde keynote speakers zullen interessante lezingen geven. Tijdens workshops en minisymposia komen de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van MSR aanbod. Er wordt baanbrekend wetenschappelijk onderzoek gepresenteerd, er is een debatsessie en volop de gelegenheid om te netwerken.

Meer informatie
Voor het complete programma, meer informatie en om u in te schrijven kunt u kijken op de website: rehabilitationmedicinecongress.nl.