28 Interactief revalidatiesymposium 'Innoveerkracht'

28 mei 2021

Innoveren helpt ons en onze revalidanten vooruit. Succesvol innoveren is echter niet makkelijk. Waar zit die kracht dit toch voor elkaar te krijgen en de zorg echt te verbeteren,  ondanks alle andere uitdagingen waar de sector en de medewerkers zeker het afgelopen jaar voor hebben gestaan?

De Innoveer - Afbeelding van Op 28 mei 2021 organiseert Revalidatie Nederland het online interactieve revalidatiesymposium ‘Innoveerkracht’. In het eerste deel van dit interactieve programma nemen Niek van den Adel en Richard de Hoop de deelnemers op een ludieke en inspirerende manier mee in de veerkracht en het enthousiasme dat daarvoor nodig is bij managers, behandelaren en patiënten. Daarna bespreken we in een aantal kleinere groepen met elkaar op welke wijze innovaties succesvol tot stand komen en geïmplementeerd worden. Wat kunnen we leren van onze ervaringen?
 
Het wordt een actief symposium, een (net)werksessie. Management, behandelaren/ revalidatieartsen en patiënten gaan met elkaar in gesprek en komen gezamenlijk tot inzichten.
[Tekstvak: De NNOVEER…] Ook reiken we op 28 mei een prijs uit voor het beste idee om innovatie van de grond te krijgen. Heeft jouw organisatie of afdeling, of heb jijzelf een innovatie om kunnen zetten tot een goed geïmplementeerd en geborgd resultaat? En kun jij beschrijven HOE dit is gedaan en wat de succesfactoren waren? Of heb jij HET idee hoe dit zou moeten gebeuren? Dan maak jij kans op een bedrag van 1000 euro waarmee je jouw succesvolle innovatieproces mag verfilmen en publiceren.

Een deskundige jury maakt op 28 mei, tijdens het symposium ‘Innoveerkracht’ van Revalidatie Nederland bekend wie de winnaar is. Beschrijf in maximaal 300 woorden jouw idee hoe een innovatie de meeste kans van slagen heeft en mail deze vóór 14 mei 2021 naar Revalidatie Nederland.
 
Wanneer: Vrijdag 28 mei van 9.00 tot 11.30 uur
Medium: Online
Kosten: gratis
Doelgroep: Bestuurders, managers, innovatiedeskundigen, behandelaren, artsen en patiënten van lid-instellingen van Revalidatie Nederland.
 
Aanmelden voor het symposium en inschrijven voor de ‘innoveer’-prijs kan via het landelijk bureau van Revalidatie Nederland: bureausecretariaat@revalidatie.nl. Deadline voor aanmelding is 15 april, deadline voor inschrijven voor de innoveerprijs is 14 mei.
 
Meer informatie: Jeroen Smale, beleidsadviseur, j.smale@revalidatie.nl