11 Symposium Voeding in de Revalidatie

11 februari 2021


Datum: Donderdag 11 februari 2021
Tijd: 13.00 - 17.00
Locatie: Congrescentrum Reehorst, Ede

Eind 2018 organiseerde Alliantie Voeding in de Zorg het 1e symposium Voeding inde Revalidatie. Er is te weinig aandachtvoor voeding in de revalidatiezorg. Er is meer kennis vanuit onderzoek en verbetering van het voedingsaanbod nodig. Dit geheel sluit aan bij de ambities van het Nationaal Preventieakkoord.

Kennis delen, elkaar inspireren en netwerken vormen de basis voor dit symposium. Het programma daagt uit omaan de slag te gaan. Voor de ene organisatie zal het een eerste stap zijn. De ander bouwt verder aan een gezonder voedingsaanbod of meer voedingsonderzoek.

Voor wie?
Het symposium is bedoeld voor (revalidatie)artsen, diëtisten, fysiotherapeuten, medewerkers facilitairediensten, managers, beleidsmakers en onderzoekersin de revalidatie

Vragen?
Neem contact op met Gisette van Dam - Peters van Ton (petersvantong@zgv.nl). Het symposium wordt georganiseerd door de werkgroep Voeding & Revalidatievan Alliantie Voeding in de Zorg en mogelijk gemaakt vanuit het project Goede Zorg Proef Je. Hierin werken we met de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en het Ministerie van VWS aan een gezond voedingsaanbod in de zorg.

Download de flyer