Nieuws

De Hoogstraat Revalidatie scoort 8,2 met open avond voor verpleegkundigen!

30 augustus 2019

De Hoogstraat Revalidatie organiseert op 19 september alweer haar zesde open avond voor verpleegkundigen. Uit eerdere edities is gebleken dat de open avonden gemiddeld een 8,2 scoren onder de bezoekers. De vraag “Hoe ziet het werk eruit als verpleegkundige in een revalidatiecentrum?” staat centraal.

Onze ambitie is wat moeilijk gaat toch mogelijk maken zodat kinderen en volwassenen die bij ons revalideren hun beperkingen overwinnen en naar hun volle vermogen mee kunnen doen in de maatschappij. We dagen verpleegkundigen graag uit om hieraan bij te dragen!

Kom je ook?
Alle verpleegkundigen zijn welkom op de open avond in De Hoogstraat. Je wordt ontvangen met een drankje en een hapje, en vervolgens staat je een presentatie en rondleiding door De Hoogstraat te wachten. Het is op 19 september van 17:00 tot 18:30 uur op de Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht.

Over De Hoogstraat
De Hoogstraat Revalidatie is een medisch specialistisch revalidatiecentrum voor kinderen en volwassenen. Landelijk zijn we bekend om succesvolle integratie van patiëntenzorg, innovatieve projecten en kennisontwikkeling door wetenschappelijk onderzoek. Deze kennis en ervaring toetsen, delen en gebruiken we om jong en oud verder te helpen en te ondersteunen met gerichte informatie, behandeling, stevige training en slimme (technische) aanpassingen. Met als doel revalidanten naar een zo groot mogelijke zelfredzaamheid te helpen. Partner, ouders, kinderen en/of vrienden zijn actief betrokken en spelen een centrale rol.