Nieuws

Evelyn Lindeman benoemd tot voorzitter Raad van Bestuur Rijndam Revalidatie

07 september 2020

De Raad van Toezicht heeft Evelyn Lindeman aangesteld tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Rijndam Revalidatie. Evelyn Lindeman is sinds 2019 werkzaam als bestuurslid bij Rijndam. Vanaf 1 september 2020 geeft zij als voorzitter, samen met lid Raad van Bestuur Bertjo Renzenbrink, verdere invulling aan de visie van Rijndam om in de regio Rijnmond en Drechtsteden de beste medisch specialistische revalidatie te leveren om patiënten een betere toekomst te bieden.

Toekomstbestendige koers
“De Raad van Toezicht is verheugd om de benoeming van Evelyn Lindeman bekend te kunnen maken”, geeft Boele Staal, voorzitter van de Raad van Toezicht, aan. “Na haar komst als lid van de Raad van Bestuur in mei 2019 heeft zij met haar bedrijfskundige expertise en ervaring een nieuwe koers binnen Rijndam in gang weten te zetten. We hebben er alle vertrouwen in dat Evelyn Lindeman dit prachtige revalidatiecentrum mede verder kan ontwikkelen met toekomstbestendige zorg.”

Gezamenlijk volgende stappen zetten
Evelyn Lindeman is opgeleid als bedrijfskundige en heeft in haar loopbaan grotendeels bestuurlijke functies bekleed, onder andere bij Magentazorg, Medisch Spectrum Twente en Aafje. “Rijndam is een toonaangevende instelling met gedreven en enthousiaste medewerkers, vertelt Evelyn Lindeman. “Ik kijk er naar uit om in mijn nieuwe rol gezamenlijk verdere stappen te zetten naar toekomstbestendige en innovatieve zorg en hierbij de samenwerking met onze regionale zorgpartners te versterken."Evelyn Lindeman benoemd tot voorzitter Raad van Bestuur Rijndam Revalidatie