Nieuws

G-judotoernooi Papendal

07 maart 2016

Op zaterdag 12 maart 2016 vindt weer het jaarlijkse G-judotoernooi plaats in sportcentrum Papendal te Arnhem! Dit judotoernooi is speciaal voor kinderen met een beperking. Aan het judotoernooi doen 110 kinderen mee. Dit zijn ongeveer 80 kinderen van judovereniging Stap voor Stap en 30 kinderen die bij Klimmendaal in behandeling zijn. Een aantal medewerkers en behandelaren van Klimmendaal begeleiden samen met vrijwilligers de deelnemers tijdens de judowedstrijden.

Het G-judotoernooi start om 10.00 uur ’s morgens en duurt ongeveer tot 12.00 uur ’s middags. Daarna is de prijsuitreiking waarbij alle kinderen een beker én diploma ontvangen. Het judo-evenement vindt plaats in sportcentrum Papendal te Arnhem.

U komt toch ook?
Iedereen is van harte uitgenodigd om de kinderen aan te moedigen samen met (andere) ouders, verzorgers, vriendjes, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. Vanaf 9.00 uur is de ontvangst. Bezoekers en deelnemers worden al vanaf het terrein van Papendal begeleid naar een parkeerplek en/of de juiste weg naar hal 10. Komt u ook?