Nieuws

Jannie Riteco verlaat Revalidatie Nederland

10 oktober 2017

Jannie Riteco verlaat met ingang van 1 januari 2018 Revalidatie Nederland. Ze wordt  voorzitter van de raad van bestuur van De Waerden. Ze volgt daarmee Hetty Janssen op die vanaf dat moment met pensioen gaat.

De Waerden in Heerhugowaard ondersteunt mensen met een beperking bij een gelukkig leven en werkt aan een samenleving waaraan ieder mens zijn bijdrage mag leveren. Riteco wil zich in haar nieuwe rol sterk maken voor eigen regie. “De Waerden heeft de decentralisaties in de zorg aangegrepen om de ondersteuning anders vorm te geven”, aldus Riteco. “De zorg is weer dichterbij de mensen georganiseerd en de regie is teruggegeven aan de cliënt. Dat spreekt mij erg aan en ik verheug mij er dan ook op om hier een bijdrage aan te gaan leveren.”

Revalidatie Nederland betreurt het vertrekt van Jannie Riteco en dankt haar voor alle inzet. Ze heeft Revalidatie Nederland de afgelopen 10 jaar duidelijker op de kaart weten te zetten. Revalidatie Nederland wenst haar veel succes bij haar nieuwe uitdaging bij De Waerden. 
 

Agenda

meer »