Nieuws

Leendert de Lange (VVD) bezoekt MRC Aardenburg

27 augustus 2015


De heer Leendert de Lange, tweede kamerlid van de VVD, heeft op donderdag 20 augustus een werkbezoek gebracht aan MRC Aardenburg.

Vanuit Revalidatie Nederland waren Jannie Riteco, Jeroen Smale en Karin van Londen aanwezig. De heer Jeroen Hulst en de heer Hans van de Ven ontvingen het gezelschap. Na een algemene presentatie over de revalidatiesector en over MRC Aardenburg bezocht de heer De Lange het sportcentrum, de GRAIL, de CAREN en de afdeling orthopedietechniek. Hij sprak bovendien met een revalidant en een behandelaar.

Het was de eerste kennismaking van de heer De Lange met de revalidatiesector. Hij reageerde enthousiast op de wijze waarop de zorg in de revalidatiesector is vormgegeven. Hij gaf aan het bijzonder te vinden hoe de revalidatiesector in teamverband mensen weer perspectief geeft.

Oorspronkelijk stond er op dinsdag 18 augustus een werkbezoek gepland bij Roessingh, Centrum voor Revalidatie. Vanwege het debat over de problematiek in Griekenland werd dit werkbezoek verplaatst naar donderdag 20 augustus bij MRC Aardenburg. Roessingh, Centrum voor Revalidatie zal de heer de Lange later dit jaar alsnog ontvangen. Een datum hiervoor wordt nog gepland.
 
Meer informatie: Karin van Londen, sr. communicatieadviseur.