Nieuws

Maak kennis met de revalidatie op 14 april

22 februari 2022

Heb jij een mooie werkplek gevonden in de revalidatie?  Of heb je in je werk op een andere manier te maken met de revalidatiezorg? Wil je meer weten over wat medisch specialistische revalidatie nu is? Je hebt op 14 april de kans om kennis te maken met de patiënten en medewerkers in deze inspirerende sector. Meld je  aan voor deze unieke kennismakingsochtend van Revalidatie Nederland en De Hoogstraat op donderdag 14 april.


 
Waarom deze dag?
Regelmatig starten binnen en buiten revalidatiecentra nieuwe medewerkers, die zelf geen revalidatiezorg verlenen. Om hen te verwelkomen in de revalidatie, organiseren Revalidatie Nederland en De Hoogstraat deze speciale ‘Maak kennis met de revalidatie’-ochtend.
Tijdens een afwisselend programma tussen 9.00 uur en 12.00 uur, maak je kennis met ervaringsdeskundigen, behandelaars, onderzoekers en innovatiespecialisten. Aan bod komen onderwerpen als: wat doen ze in de medisch specialistische revalidatie en met welke resultaten, het belang van multidisciplinaire samenwerking, wetenschappelijk onderzoek, innovatie en de gedeelde passie voor het vak binnen de revalidatiesector.
 
Deelnemen is gratis. Interesse? Meld je dan aan via een berichtje naar: secretariaat@revalidatie.nl.