Nieuws

Maak kennis met de revalidatie op 19 mei

04 april 2022

Heb jij een mooie werkplek gevonden in de revalidatie?  Of heb je in je werk op een andere manier te maken met de revalidatiezorg? Wil je meer weten over wat medisch specialistische revalidatie nu is? Je hebt op 19 mei de kans om kennis te maken met de patiënten en medewerkers in deze inspirerende sector. Meld je  aan voor deze unieke kennismakingsochtend van Revalidatie Nederland en De Hoogstraat op donderdag 19 mei.

Waarom deze dag
Regelmatig starten binnen en buiten revalidatiecentra nieuwe medewerkers, die zelf geen revalidatiezorg verlenen. Om hen te verwelkomen in de revalidatie, organiseren Revalidatie Nederland en De Hoogstraat deze speciale ‘Maak kennis met de revalidatie’-ochtend.
Tijdens een afwisselend programma tussen 9.00 uur en 13.30 uur, maak je kennis met ervaringsdeskundigen, behandelaars, onderzoekers en innovatiespecialisten. Aan bod komen onderwerpen als: wat doen ze in de medisch specialistische revalidatie en met welke resultaten, het belang van multidisciplinaire samenwerking, wetenschappelijk onderzoek, innovatie en de gedeelde passie voor het vak binnen de revalidatiesector.
 
Programma
Datum: donderdag 19 mei
Tijd: 9.00 – 13.30 uur
Locatie: De Hoogstraat Revalidatie - Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht
 
9.00 uur) Welkom, door RvB De Hoogstraat
  • 9.10 uur) Inleiding, door Martijn Klem – Revalidatie Nederland
  • 9.30 uur) Kennismaking met een ervaringsdeskundige revalidant
  • 10.00 uur) Samenwerking binnen en buiten de behandeling
  • 10.30 uur) Pauze
  • 10.45 uur) Wetenschappelijk onderzoek
  • 11.15 uur) Innovatie
  • 11.45 uur)Werken in de revalidatie
  • 12.15 uur) Afronding, door Martijn Klem, Revalidatie Nederland
  • 12.45 uur) Lunch 
Aanmelden
Deelnemen is gratis. Interesse? Meld je dan aan via een berichtje, met je naam, contactinformatie, functie en organisatie waar je voor werkt, naar: secretariaat@revalidatie.nl.

Het Coronavirus heeft nog steeds effect op de zorg. Daarom is er vooralsnog een maximum van 15 bezoekers. Oorspronkelijk wilden we deze bijeenkomst in april organiseren, maar dit is nu verplaatst naar donderdag 19 mei. We blijven de ontwikkelingen van het Coronavirus in de zorg volgen, en laten eventuele wijzigingen z.s.m. weten.