Nieuws

Mevrouw drs. L. van der Dussen benoemd tot lid Raad van Bestuur Revant medisch specialistische revalidatie

08 februari 2019

Mevrouw Van der Dussen treedt per 1 juni a.s. aan als lid Raad van Bestuur. Zij zal samen met de heer drs. A-J.C. Mante, voorzitter Raad van Bestuur, Revant aansturen en verder ontwikkelen tot expertisecentrum voor medisch specialistische revalidatie, stevig gepositioneerd in de regio.
 
Mevrouw Van der Dussen is revalidatiearts en heeft in haar functie als medisch manager, ruim 10 jaar ervaring met het leidinggeven aan revalidatieartsen en het aansturen van revalidatieteams. Als vice-voorzitter van de VRA heeft zij een goede kijk op het medisch specialisme revalidatiegeneeskunde, de ontwikkelingen hierin en het krachtenveld met stakeholders. Daarnaast is zij actief in het CVA-netwerk en heeft zij diverse netwerken opgezet, onder andere rondom oncologische revalidatie.
 
Momenteel is mevrouw Van der Dussen werkzaam als medisch manager/revalidatiearts bij Merem, medisch specialistische revalidatie voor volwassenen en kinderen te Almere.
Gedurende de interimperiode tot 1 juni 2019 is de heer Leo Rasing in zijn functie als medisch directeur a.i. verantwoordelijk voor het medisch beleid van Revant.

Agenda

meer »