Nieuws

Nieuwe directeur Revalidatie Nederland gestart

16 augustus 2018

Martijn Klem, directeur Revalidatie NederlandOp 15 augustus is Martijn Klem begonnen als directeur bij Revalidatie Nederland. Hij volgt Gerton Heyne op die vanaf januari 2018 als interim-directeur leiding heeft gegeven aan Revalidatie Nederland.
 
De afgelopen zeven jaar was Martijn Klem directeur van de BOSK, de patiëntenvereniging die de stem vertolkt van mensen met een aangeboren lichamelijke beperking en hun ouders in politiek, onderwijs, zorg en onderzoek.
 
Klem is vanuit zijn rol bij de BOSK betrokken geweest bij de ontwikkeling van de toekomstscenario’s van Revalidatie Nederland. Klem: “Ik kijk er enorm naar uit om de toekomstscenario’s met de leden uit te werken. Verdere ontwikkeling van innovaties, patiëntbetrokkenheid en nauwere samenwerking met revalidatie-partners biedt grote kansen waar ik me als nieuwe directeur van Revalidatie Nederland graag voor wil inzetten.”
 
Dorine Wekking, voorzitter Revalidatie Nederland: “Ik ben blij met Martijn als nieuwe directeur en zie uit naar de samenwerking. Dat hij de sector kent is van meerwaarde. We gaan een volgende stap zetten in de versterking en modernisering van de vereniging, alles natuurlijk ten behoeve van de kwaliteit van zorg.”