Nieuws

Project Go Baby Go van Libra genomineerd voor Planetree Award

30 januari 2020

Planetree reikt op donderdag 19 maart 2020 voor de twaalfde keer de Planetree awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse Planetree Conferentie bij NBC in Nieuwegein, de grootste conferentie op het gebied van mensgerichte zorg in Europa.

De awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgprofessionals om vernieuwende patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen. Planetree heeft uit de vele inzendingen elf projecten genomineerd aan de hand van criteria als partnerschap, kwaliteit, empathie en merkbare effectiviteit, urgentie en overdraagbaarheid.

Libra is genomineerd in de categorie 'innovatie' met Go Baby Go – autootjes voor jonge kinderen met een lichamelijke beperking.
 
Stemmen
Iedereen kan t/m 21 februari zijn of haar stem uitbrengen via www.planetree.nl/awards-2020. Deze publieksstemmen bepalen samen met de stemmen van de onafhankelijke jury, bestaande uit vertegenwoordigers van cliëntenraden, zorgmedewerkers en deskundigen uit de zorgsector, wie de uiteindelijke winnaars worden. Voorgaande jaren werden vele duizenden stemmen uitgebracht.