Nieuws

Reade lanceert de 'Reade MijnGezondheid app'

15 september 2021 / Nieuwe naam voor de 'MijnReuma Reade' app

De MijnReuma Reade app heeft nieuwe naam: ‘Reade MijnGezondheid’

Per 15 september is de naam van de MijnReuma Reade app aangepast naar Reade MijnGezondheid app, omdat meer cliënten gebruik van de app maken.

Wat biedt de app in het kort?

Op eenvoudige wijze kan er thuis een vragenlijst in de app ingevuld worden. De uitslagen zijn terug te zien in een grafiek. Waarmee in één oogopslag duidelijk is hoe het met jouw gezondheid gaat. Zo ben je beter voorbereid op het gesprek met je arts/behandelaar. Ook krijg je actuele informatie over de aandoening. Met meer inzicht in jouw gezondheid willen we stimuleren dat iedereen meer regie over zijn of haar behandeling krijgt.

De app downloaden

Het gebruik van de app is gratis. Je ontvangt per mail een unieke inlogcode via jouw behandelaar of arts waarmee je toegang krijgt tot de app. De app is te downloaden op een iPhone of Android smartphone via de App Store (voor iPhone gebruikers) of naar de Google Play Store (voor de Android gebruikers)

De app bijwerken

Gebruik je de 'Mijn Reuma Reade' app al? Dan is de app bij te werken, door op de WERK BIJ knop te drukken in de App Store (voor iPhone gebruikers) of in Google Play Store (voor de Android gebruikers)

Heb je nog vragen over de app?
Naar de veelgestelde vragen