Nieuws

Revalidatie Kennisnet vernieuwd

03 december 2015

Het Revalidatie Kennisnet is vernieuwd. Deze verbeterslag van Revalidatie Kennisnet is onder meer ingezet om ervoor te zorgen dat er nog meer interactie op het platform gaat plaatsvinden (naast ‘halen’ ook ‘brengen’).

Het is in de nieuwe versie een stuk eenvoudiger om informatie op het kennisnet te plaatsen. Hiervoor is een ‘ik wil bijdragen’-knop toegevoegd. Daarnaast is het nu voor iedereen mogelijk om nieuwsberichten te plaatsen. Deze nieuwsberichten kunnen eenvoudig in meerdere categorieën worden geplaatst. Bovendien is er een overkoepelend prikbord waardoor het stellen van vragen of het doen van mededelingen of oproepen aan alle gebruikers van Revalidatie Kennisnet tot de mogelijkheden behoort.

De kennisbanken Zorg voor kinderen en voor volwassenen zijn samengevoegd tot één Kennisbank Zorg. De Kennisbank Sturing en Ondersteuning is gehandhaafd. Deze kennisbank is opgeschoond, zodat er nu alleen thema’s in staan, waarover de afgelopen periode daadwerkelijk kennis is gedeeld. De functionaliteit ‘Groepen’ is ongewijzigd.

Het Revalidatie Kennisnet heeft een volledig nieuwe lay-out gekregen. Het nieuwe Revalidatie Kennisnet is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Daarnaast is de helpfunctie uitgebreid, waardoor meer informatie te vinden is over de werking van iedere functionaliteit binnen het Revalidatie Kennisnet. In de loop van 2016 komt er nog een nieuwe faciliteit bij: de e-learning-omgeving.
 
Meer informatie: Anne Swart, beleidsmedewerker.