Nieuws

Revalidatie Magazine (RM) n2. 1 2018

14 juni 2018

Cover Revalidatie Magazine (RM) nr. 2 2018Het juninummer van Revalidatie Magazine is verschenen. In dit nummer treft u onder meer een artikel aan over Monique Velzeboer. De shorttrackster liep na een val een dwarslaesie op en is nu fotograaf.

Ook leest u meer over musici met pijnklachten en wat revalidatie voor hen kan betekenen. Daarnaast gaat Revalidatie Magazine in op intimiteit bij mensen met een amputatie.

Het artikel over de liedjesmobiel toont één van de mooie initiatieven om kinderen die het moeilijk hebben een hart onder de riem te steken. De vlog van Nicole Voet gaat deze keer over arbeidsrevalidatie.
 
Overige onderwerpen
Verder in dit nummer: Patricia Esveld over samenwerking bij dwarslaesierevalidatie – Revalidatieverpleegkundige: een mooi beroep – Virtuele verkeerstraining voor gehandicapte kinderen – Nieuwe app voor naasten van ALS-patiënten – Eigen regie centraal in de kinderrevalidatie - Betere eerstelijns CVA-zorg nodig – Column Marc de Hond – Column Stichting Pijn-Hoop – Revalidatie helpt kinderen en jongeren met SOLK – Slim huis voor revalidanten – Column Marcel Post over patiëntbetrokkenheid bij dwarslaesieonderzoek – Na een beroerte extra oefenen met je naaste
 
Revalidatie Magazine is online te lezen via www.revalidatiemagazine.nl. Het magazine wordt ook voor de tablet aangeboden via een speciale app. U kunt de app gratis downloaden voor zowel IOS als Android. U kunt zich via de website www.revalidatiemagazine.nl bovendien gratis abonneren op de digitale nieuwsbrief, die ieder kwartaal verschijnt. We nodigen u uit de voor uw relaties interessante artikelen met hen te delen.
 
Meer informatie: Karin van Londen, sr. communicatieadviseur.