Nieuws

Revalidatie Magazine (RM) nr. 4 2015 digitaal beschikbaar

03 december 2015

Revalidatie Magazine (RM) nr. 4 2015 'Het perspectief van de revalidant'Op vrijdag 4 december verschijnt het laatste gedrukte nummer van Revalidatie Magazine (RM). Om alvast kennis te maken met de nieuwe digitale verschijningsvorm verschijnt dit nummer ook digitaal.

Vanaf morgen is het digitale RM te bekijken op www.revalidatiemagazine.nl. Het magazine is ook te lezen op een tablet. Voor zowel IOS als Android is een speciale app ontwikkeld. U vindt deze app (link) vanaf morgen in de Appstore en de GooglePlaystore.

De inhoud van het digitale magazine correspondeert met de inhoud van het laatste gedrukte nummer. Het digitale RM biedt echter de mogelijkheid om informatie op verschillende manieren onder de aandacht te brengen. Er is in het digitale RM extra informatie toegevoegd, onder andere in de vorm van films en links.

Vanaf maart 2016 verschijnt RM alleen nog digitaal. Er verschijnt dan tevens een digitale nieuwsbrief om lezers te attenderen op het verschijnen van een nieuw nummer. Een abonnement op zowel deze digitale nieuwsbrief als het digitale RM is gratis. Iedereen die de nieuwsbrief wil ontvangen kan zich hiervoor aanmelden via rm@revalidatie.nl.
 
Meer informatie: Karin van Londen, sr. communicatieadviseur.
 

Agenda

meer »