Nieuws

Revalidatie Nederland zoekt een secretaresse (16-24 uur)

27 juni 2019

Voor het landelijk bureau zoeken wij per direct een ervaren secretaresse voor 16 uur per week op maandag en vrijdag. Eind 2019 wordt de functie uitgebreid met 8 uur op woensdag.
 
Functieomschrijving
Je ondersteunt de beleidsadviseurs van Revalidatie Nederland. Zij zijn vanuit het bureau medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van landelijk beleid en de uitvoering van projecten.
In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor relaties die contact opnemen met Revalidatie Nederland. Je plant dagelijks afspraken en bijeenkomsten met relaties die vaak een volle agenda hebben. Je bent hierin vasthoudend, oplossingsgericht en weet dit op correcte wijze voor elkaar te krijgen. Vervolgens pak je ook alle organisatorische zaken op die met deze afspraken en bijeenkomsten samenhangen. Ook ben je in staat om grotere bijeenkomsten zoals symposia en expertmeetings (mede) te organiseren. Je bewaakt de voortgang van werkdossiers en notuleert  vergaderingen en bijeenkomsten. Je redigeert teksten en maakt documenten op conform onze huisstijl. Andere secretariële werkzaamheden die tot je takenpakket behoren zijn onder meer: bijhouden van het relatiebestand, afhandelen van de post en ontvangen van bezoekers.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.