Nieuws

Samenwerking op het gebied van e-learning

13 februari 2014

Rijndam revalidatiecentrum, De Hoogstraat Revalidatie, Reade centrum voor revalidatie en reumatologie en Sophia Revalidatie werken samen aan de ontwikkeling van een e-learningmodule voor de revalidatie.

Eind januari is door een enthousiaste groep paramedici, verpleegkundigen, ziekenhuishygiënist en opleidingsadviseurs in samenwerking met Noordhoff uitgevers de aftrap gegeven aan de pilot.

De vier organisaties kiezen voor de eerste module bewust voor een onderwerp dat sterk in de belangstelling staat en een groot deel van de medewerkers aangaat: infectiepreventie.

In nauwe samenwerking met de ziekenhuishygiënist en de zorgprofessionals zijn de contouren geschetst van de module. De auteur werkt de ervaringen van professionals samen met landelijke richtlijnen uit tot een eerste werkdocument.

Naar verwachting kunnen de medewerkers van de vier centra eind oktober gebruik maken van deze gezamenlijk ontwikkelde e-learning module. Na afronding van het project wordt onderzocht hoe de module ook beschikbaar kan komen voor andere revalidatiecentra.

Meer informatie: Karin van Londen, sr. communicatieadviseur.