Nieuws

Start inschrijving Heliolympics

03 juni 2016 / Sporten met een beperking? Het kan tijdens 14-daags sportevenement.

Vanaf vrijdag 3 juni kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de Heliolympics. De Heliolympics is een 14-daags sportevenement dat Heliomare organiseert om sporten met een beperking te promoten.
Wie je ook bent of wat je beperking ook is, Heliomare gelooft dat er voor iedereen een passende sport of bewegingsactiviteit mogelijk is. Op diverse plekken in Noord-Holland kan men van 22 sept t/m 6 oktober kosteloos deelnemen aan activiteiten als suppen, zeilen, wandelen, tennis, boccia, klimmen, atletiek en diverse zaalsporten. 

Samen een gouden belevenis
De Heliolympics vindt plaats op diverse locaties in Noord-Holland. Het evenement staat in het teken van overwinningen behalen, teamspirit, het verleggen van grenzen en vooral plezier maken! Tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking hebben de mogelijkheid om op een inspirerende manier diverse sporten te ontdekken.
 
Doe mee!
Niet alleen cliënten, patiënten en leerlingen van Heliomare zijn van harte welkom om aan een of meerdere activiteiten deel te nemen. Iedereen met een beperking is welkom! Wil je ervaren welke sporten passen bij jouw wensen en mogelijkheden? Geef je dan op via www.heliolympics.nl
 
Fan van de Heliolympics
Particulieren en bedrijven kunnen fan van de Heliolympics worden en zo dit evenement tot een succes maken. Informatie over sponsoring en deelname vindt u op www.heliolympics.nl. Of neem contact op met Heliomare Sport. T 088 920 82 88