Nieuws

Stichting Transmurale Zorg Den Haag e.o. trekt in bij Sophia Revalidatie

30 oktober 2017

Vanaf 30 oktober 2017 is Stichting Transmurale Zorg gevestigd aan de Vrederustlaan 180 in Den Haag. Tezamen met RSO Haaglanden huren zij bij Sophia Revalidatie Den Haag een aantal ruimtes op de tweede etage en maken gebruik van de verschillende vergaderruimtes. De nieuwe locatie is goed toegankelijk, heeft een ruim parkeerterrein en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
 
“We waren al wat langer aan het oriënteren op een nieuwe locatie,” vertelt Lisette van den Heuvel, directeur Stichting Transmurale Zorg, “onze stichting is een samenwerkingsverband van zorg- en welzijn aanbieders in de regio Haaglanden. Toen de mogelijkheid zich aandiende om bij Sophia Revalidatie Den Haag een aantal ruimtes te gaan huren was dit een logische keuze. We zitten dichter op de zorg én we hebben een verbinding met één van onze doelgroepen.”
 
Willem Wiegersma, Raad van Bestuur Sophia Revalidatie en bestuurslid van Stichting Transmurale Zorg is blij dat wij een belangrijke partner als Stichting Transmurale Zorg onderdak kunnen bieden, "Dat past goed bij onze ambitie als regisseur van ons netwerk.”
 

Agenda

meer »