Nieuws

Website Rijndam Revalidatie in acht talen beschikbaar

22 oktober 2015

Om zijn patiënten nog beter te informeren, stelt Rijndam Revalidatie vanaf heden de website in meerdere talen beschikbaar. Naast Nederlands is de site ook te bekijken in zeven andere talen.

Rijndam Revalidatie stelt de zorg voor de patiënten op de eerste plaats. Onderdeel van die zorg is ook de informatievoorziening aan de patiënt en zijn familie- en kennissenkring. Het zoeken van informatie begint vaak met een bezoek aan de website van Rijndam. Maar wat nu als de patiënt niet in staat is om Nederlands te lezen? Of als niet-Nederlands sprekende familieleden extra informatie willen zoeken over Rijndam of een specifieke behandeling? Om ook deze mensen van dienst te zijn, besluit Rijndam om zijn website in de volgende talen beschikbaar te maken: Arabisch, Chinees, Duits, Engels , Frans, Spaans, Turks.

De taal van de website is eenvoudig te selecteren op elke pagina van de website, via een uitklapbaar menu in de bovenste toolbar. De vertaling komt tot stand dankzij de functionaliteit van Google Translate die Rijndam in zijn website heeft geïntegreerd.