Nieuws

Werkbezoek Chinese delegatie

31 juli 2014

Op dinsdag 29 juli jongstleden bezocht een delegatie uit Baoshan district Shanghai Sophia Revalidatie en Rijndam revalidatiecentrum.Het werkbezoek was georganiseerd door Hans van Dijk (AMEHR).

 

In de ochtend bezocht de delegatie Sophia Revalidatie. Jolanda Hennink, Manager Cluster Volwassenen Revalidatie (Sophia Revalidatie), liet het gezelschap via een presentatie kennis maken met Sophia Revalidatie.


Hans van Dijk gaf vervolgens een korte introductie over revalidatie in Nederland. Karin van Londen (Revalidatie Nederland) besprak de rol en de werkwijze van de branchevereniging en ging in op actuele thema’s in de revalidatie.


Aansluitend kreeg het gezelschap een rondleiding door het nieuwe gebouw van Sophia Revalidatie. In de middag bezocht de delegatie Rijndam revalidatiecentrum. Professor Henk Stam verzorgde daar een introductie en een rondleiding.


Doel van het werkbezoek was een nadere kennismaking met de wijze waarop de zorg, en met name de medisch specialistische revalidatie, in Nederland is georganiseerd.


Meer informatie: Karin van Londen, sr. communicatieadviseur.