Zichtbaarheid en profilering verbeterd

  • In januari 2015 heeft Revalidatie Nederland de nieuwe website www.revalidatie.nl gelanceerd. Deze website combineert informatie over de branchevereniging met informatie over de lid-instellingen. De website biedt een duidelijk overzicht van welke revalidatiezorg bij welke revalidatie-instelling te verkrijgen is. Door een overzicht van alle nieuwsberichten uit de sector geeft de website bovendien een beeld van de actualiteit.
  • In december 2015 is Revalidatie Magazine – naast de gedrukte uitgave - voor het eerst verschenen als online versie. Dit digitale magazine geeft een mooi overzicht van belangrijke ontwikkelingen in de revalidatiesector in tekst, geluid, beeld en links. Het is gratis te lezen op www.revalidatiemagazine.nl of op de tablet via een speciale app. De digitale nieuwsbrief attendeert lezers op een nieuwe uitgave.
  • Eind 2015 heeft Revalidatie Nederland de factsheet ‘Revalidatie Nederland in vogelvlucht’ uitgebracht. Deze factsheet geeft informatie over de rol en activiteiten van Revalidatie Nederland (bureau en vereniging).
  • De in 2011 uitgebrachte korte film over medisch specialistische revalidatie is in 2015 geactualiseerd. De film geeft algemene informatie over medisch specialistische revalidatie in de revalidatie-instellingen.
  • Met de lancering van het Kwaliteitsvenster voor Revalidatie heeft de revalidatiesector het 20 uur-journaal, het radio 1-journaal en een paginagroot artikel in het Algemeen Dagblad gehaald.