Publicaties

Revalidatie Nederland geeft diverse publicaties uit. U vindt ze in dit hoofdstuk. U kunt hier de publicaties als PDF downloaden. Voor films verwijzen we u naar ons kanaal op youtube. Revalidatie Magazine, de digitale kwartaaluitgave van de revalidatiesector, is te vinden op www.revalidatiemagazine.nl. 

Nieuwe Website Revalidatie Magazine

04 oktober 2021 |

Op 4 oktober is de nieuwe website voor Revalidatie Magazine gelanceerd. Daarmee is het bekende magazine compleet vernieuwd. Het is nu een volledig interactief platform voor de laatste ontwikkelingen van de revalidatiesector.  
 
Revalidatie Magazine is een uitgave van Revalidatie Nederland en bestaat al meer dan 20 jaar. In 2015 werd de overgang gemaakt van een papieren tijdschrift naar een online uitgave. Met de nieuwe website is Revalidatie Magazine een volwaardig online communicatieplatform geworden.
 
Fenna Eefting, hoofdredacteur van Revalidatie Magazine en bestuursvoorzitter van revalidatiecentrum De Vogellanden, is blij met het nieuwe platform: “Met deze website kunnen we meer doen dan alleen artikelen en video’s publiceren. Natuurlijk biedt Revalidatie Magazine een mooi en actueel overzicht van wat er allemaal gebeurt binnen de revalidatiezorg. Maar Revalidatie Magazine wil meer zijn dan alleen een online tijdschrift. We willen onze leden en patiënten ook stimuleren om kennis en ervaringen te delen via de site. Daarmee kunnen we elkaar verder inspireren en ook een steentje bijdragen aan de samenwerking in de revalidatiesector.”  
 
Kijk verder op: www.revalidatiemagazine.nl