Publicaties

Revalidatie Nederland geeft diverse publicaties uit. U vindt ze in dit hoofdstuk. U kunt hier de publicaties als PDF downloaden. Voor films verwijzen we u naar ons kanaal op youtube. Revalidatie Magazine, de digitale kwartaaluitgave van de revalidatiesector, is te vinden op www.revalidatiemagazine.nl. 

Perspectief - de toegevoegde waarde van revalidatie (fotoboek)

13 november 2008 |

Op het lustrumsymposium van Revalidatie Nederland op 13 november jl. nam Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet het eerste exemplaar van het boek Perspectief in ontvangst. 

Dit boek bevat 19 aangrijpende verhalen van revalidanten, opgetekend door Annelies van Lonkhuyzen. Hierin komen mensen aan het woord die vanuit eigen ervaring te maken hebben of hebben gehad met revalidatie. Ze verwoorden wat de revalidatie voor hen betekent.

De verhalen zijn aangevuld met prachtige portretten, gemaakt door Inge Hondebrink. Het boek is in een beperkte oplage gedrukt.

Er is ook een gelijknamige foto-expositie die verschillende locaties aandoet.

Meer informatie
Heeft u interesse in het boek ( 9,50 per stuk inclusief BTW, exclusief verzendkosten)? Stuurt u dan een e-mail naar Marianne Blom of bestel het boek via het bestelformulier.