07 Symposium Samen in beweging in Haaglanden!

07 maart 2017

Het symposium wordt geopend door de heer R.S. Baldewsingh (wethouder gemeente DH). Tijdens de opening wordt meer verteld over het beleid/de aanpak vanuit de gemeente om sport en bewegen voor Hagenaars met een beperking te stimuleren. Daarna wordt de app ‘Uniek Sporten’ gelanceerd door Arjo Wijnhorst en Nike Boor (Fonds Gehandicapten Sport Nederland).

Tijdens het symposium wordt dieper ingegaan op ‘De kracht van Sport’ door dr. Marije Baart de la Faille - Deutekom (lector Hogeschool van Amsterdam en Inholland). Daarna zal dr. Monique Berger (onderzoeker kenniskring Revalidatie De Haagse Hogeschool) tijdens “samen in beweging in Haaglanden” meer over verschillende initiatieven in Den Haag vertellen en wordt tijdens ‘Mijn verhaal’ aandacht gegeven aan verschillende ervaringsdeskundigen.

Het programma wordt voortgezet met verdiepende workshops zoals het Sport- & beweegloket Zuiderpark, Friends4Sports etc. en is er aandacht voor enkele goede voorbeelden.

Georganiseerd door het lectoraat Revalidatie van De Haagse Hogeschool, met medewerking van de Hersenstichting, De Haagse Hogeschool, Sophia Revalidatie en de gemeente Den Haag.


Dinsdag 7 maart 2017
Tijdens de Brain Awareness Week
Locatie: De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag
Meer informatie