23 What's new in De Hoogstraat

23 januari 2016

Informatieve dag voor mensen met een dwarslaesie

De Hoogstraat Revalidatie en Dwarslaesie Organisatie Nederland organiseren op zaterdag 23 januari 2016 een informatieve dag voor mensen met een dwarslaesie of caudalaesie.

Deze dag staat in het teken van vernieuwing. In de onlangs gemoderniseerde Hoogstraat richt het dwarslaesieteam zich op het beter vormgeven van de toekomst voor mensen met een dwarslaesie volgens de modernste ontwikkelingen en technieken.

De verschillende workshops die worden aangeboden door behandelaren en ervaringsdeskundigen bieden uiteenlopende informatie over o.a. de modernste technische aanpassingen, de zitpoli van de Hoogstraat, intimiteit, continentie, het dwarslaesieonderzoek van de toekomst, sporten, lopen, arm- en hanfunctie en eigen regie. Op de brede gevarieerde productenmarkt valt nog veel informatie te verkrijgen.
 
Na ontvangst met koffie/thee om 10.00 uur opent Frans Penninx, bestuurslid van DON de bijeenkomst. Revalidatiearts Catja Dijkstra licht toe wat er op het gebied van dwarslaesiebehandeling gebeurt en verandert. Marcel Post, hoogleraar dwarslaesierevalidatie geeft een overzicht van het onderzoek binnen de Hoogstraat en ook daarbuiten.

Deelnemersbijdrage voor de informatieve dag is € 12,50 inclusief lunch en er is gratis parkeermogelijkheid. Meer over What's New in De Hoogstraat, de workshops en de wijze van aanmelding op www.dehoogstraat.nl of www.dwarslaesie.nl