Nieuws

NL Doet ook bij De Trappenberg

25 maart 2015 / Op 20 en 21 maart is het weer NL Doet dag!

Tijdens NL Doet doen zoveel mogelijk mensen in heel Nederland vrijwilligerswerk. Het biedt mensen de mogelijkheid om een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren, nieuwe vaardigheden op te doen en vooral samen een leuke dag (of dagdeel) te hebben.

Vrijdag 20 maart werd er vanuit het vrijwilligerswerk van De Trappenberg voor de klinische patiënten een bijzonder programma georganiseerd.
Op deze dag dronken de klinische patiënten in De Trappenberg ’s morgens koffie en thee met elkaar met heerlijke petit fourtjes. Daarna werden de tafels prachtig gedekt met mooi serviesgoed en bloemstukjes. Om 12.30 uur werd er voor de patiënten een uitgebreide maaltijd uitgeserveerd door de obers. Na afloop hoorde daar natuurlijk ook een kopje koffie bij met bonbons. Tijdens en na de lunch werd van alle patiënten een foto gemaakt en kregen ze een doosje bonbons mee. De vrijwilligers van De Trappenberg gaven een helpende hand waar nodig is die dag.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door: Bakkerij Kruijmer, Restaurant ‘t Meenthuis, Strelitzia, Quatre Seasons en de Vrienden van De Trappenberg.

Wilt u ook aan de slag als vrijwilliger bij De Trappenberg? Neemt u dan contact op met mevr. M. Snoek middels telefoonnummer 035 – 69 29 600.