Nieuws

Ouder-kinddag voor het jonge kind met NAH

03 september 2018

Op zaterdag 6 oktober vindt een 'Ouder kind dag voor het jonge kind met NAH' plaats van 11.30 tot 15.00 op het KNVB terrein in Zeist. Een dagprogramma met sportieve activiteiten voor deze kinderen t/m 12 jaar en hun ouders, broers of zussen. Voor de kinderen is er een actief programma, onder professionele begeleiding en op eigen niveau. De ambassadeurs en Edwin van der Sar zijn van de partij om de kinderen aan te moedigen bij hun spel.

Voor de ouders komt o.a. prof. Erik Scherder meer vertellen over het (kinder)brein en zijn er diverse instanties aanwezig die informatie geven over onderwijs, omgang, toeslagen en sport- en beweging. Er zijn ook een aantal workshops waaraan de ouders zelf kunnen deelnemen.

Deze dag wordt u aangeboden en de deelname is gratis (maar gelimiteerd i.v.m. belastbaarheid van de kinderen). De dag zelf en de hierbij inbegrepen lunch zal volledig worden verzorgd door de Edwin van der Sar Foundation.

Meld uw kind aan via onderstaande link (er zijn geen kosten verbonden aan deelname!!) zodat ouders elkaar op die dag kunnen ondersteunen, informeren, erkenning/herkenning kunnen vinden en de kinderen een dag kunnen beleven die helemaal op hun behoeften, plezier en wensen zijn gericht.

Dit betreft geen enquête maar de daadwerkelijke aanmelding voor 6 oktober 2018.

https://www.edwinvandersarfoundation.nl/aanme…/kind-dag-2018