Expositie 'Perspectief'

Perspectief: foto-expositie
De foto-expositie 'Perspectief' bevat prachtige portretten mensen die vanuit eigen ervaring te maken hebben of hebben gehad met revalidatie. De foto's zijn van de hand van fotografe Inge Hondenbrink. De expositie reist langs diverse belangrijke stakeholders van Revalidatie Nederland.
 

Expositie bezoeken?

Ook in 2015 zijn er weer diverse mogelijkheden om de expositie te zien. Tot en met 24 maart 2015 was de expositie te bezichtigen bij het Gemini Ziekenhuis in Den Helder. De expositie reist inmiddels al zes jaar rond.
Heeft u belangstelling voor deze expositie? Neem dan contact op met Revalidatie Nederland.
 


Fotoboek

Tegelijk met de foto's zijn de aangrijpende verhalen van deze revalidanten opgetekend door Annelies van Lonkhuyzen. Deze verhalen zijn met de foto's gebundeld in het bijbehorende fotoboek 'Perspectief'. Dit boek bevat 19 aangrijpende verhalen van revalidanten, opgetekend door Annelies van Lonkhuyzen. Hierin komen mensen aan het woord die vanuit eigen ervaring te maken hebben of hebben gehad met revalidatie. Ze verwoorden wat de revalidatie voor hen betekent. De verhalen zijn aangevuld met prachtige portretten, gemaakt door Inge Hondebrink. Het boek is in een beperkte oplage gedrukt. Tijdens het lustrumsymposium van Revalidatie Nederland op 13 november jl. opende Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet de foto-expositie 'Perspectief'.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deze expositie? Weet u een geschikte plaats voor deze prachtige expositie? Stuurt u dan een e-mail naar drs. K. (Karin) van Londen, senior communicatie-adviseur.

Heeft u interesse in het fotoboek 'Perspectief' ( 9,50 per stuk inclusief BTW, exclusief verzendkosten)? Stuurt u dan een e-mail naar Marianne Blom.