Nieuws

Thaise delegatie bezoekt De Hoogstraat Revalidatie

23 april 2018

Op woensdag 18 april ontvingen Revalidatie Nederland en De Hoogstraat Revalidatie een delegatie uit Thailand. De groep bestond in totaal uit 17 mensen, waaronder mensen die zelf een beperking hebben en hun naasten. De Hoogstraat Revalidatie werd vertegenwoordigd door revalidatiearts Bert Kap. Vanuit Revalidatie Nederland was Karin van Londen aanwezig.

Thaise delegatie bezoekt De Hoogstraat revalidatie
 
Eén van de groepsleden, de initiatiefnemer van de reis naar Nederland, is in Thailand eigenaar van de belangrijkste krant en heeft een televisiezender. Hij wil een televisieprogramma maken over revalidatie in Nederland en daarmee de positie van revalidatie in Thailand verstevigen en ervoor zorgen dat revalidatie voor alle mensen in Thailand beschikbaar komt. Nu is dit slechts voor 1% van de bevolking betaalbaar.
 
Karin van Londen gaf een presentatie over medisch specialistische revalidatie in Nederland. Ze ging daarbij onder meer in op de rol van de branchevereniging, de belangrijkste cijfers in de branche en op de bekostiging. Vervolgens ging revalidatiearts Bert Kap (De Hoogstraat Revalidatie) in op revalideren bij De Hoogstraat Revalidatie. Tot slot kreeg de groep een rondleiding. De bezoekers waren onder de indruk van de moderne locatie, de innovaties en de professionaliteit en het enthousiasme van de medewerkers.
 
Meer informatie: Karin van Londen, sr. Communicatieadviseur.