Nieuws

Wekelijkse sportinstuif NAH

20 april 2015

Speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de chronische fase organiseert RMC Groot Klimmendaal samen met sportvereniging RSVV Arnhem in de sportzaal van gebouw A een wekelijkse sportinstuif. Dit is een sport-uur dat speciaal geschikt is voor mensen met blijvende beperking(en) die graag groepsgewijs willen sporten.

Het doel van de sportinstuif is dat iedere deelnemer op een prettige manier een uur in beweging is, passend bij zijn of haar mogelijkheden. De sportinstuif wordt volgens een vaste structuur ingevuld, waarbij de inhoud zoveel als nodig wordt aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. De deelnemers worden begeleid door een bewegingsagoog van RMC Groot Klimmendaal, samen met een gediplomeerd sportleider van RSVV.

Sporten in een veilige omgeving
Sporten bij RMC Groot Klimmendaal betekent sporten onder specialistische begeleiding binnen moderne faciliteiten die het sporten prettig maken. De sportzaal is degelijk en zeer compleet uitgerust. Er is parkeergelegenheid voor de deur. En ons restaurant heeft een avondopening op woensdagen van 17.00-19.00, zodat een warme maaltijd ook voor sporters mogelijk is.

Doet u mee?
De sportinstuif vindt iedere week plaats op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur in gebouw A van RMC Groot Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Iedereen met hersenletsel met blijvende beperking is van harte welkom om bij ons te komen sporten. Voorwaarde is wel dat deelnemers veilig zelfstandig kunnen lopen en hun algemene dagelijkse handelingen kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het omkleden voor en na het sporten of de toiletgang. Daarnaast dienen deelnemers lid te zijn van sportclub RSVV Arnhem.

Meer informatie is te vinden op onze website.