12 december 2023

Revant medisch specialistische revalidatie neemt deel aan Serious Request van 3FM met een fietstocht op vrijdag 22 en zaterdag 23 december 2023. Graag dragen zij hun steentje bij door zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Dit doen ze samen met Tolbrug revalidatie en Bravis ziekenhuis.

De fietstocht start op vrijdag 22 december 2023 bij Revant De Wielingen in Terneuzen en gaat daarna verder naar Revant revalidatiecentrum Middelburg, Revant revalidatiecentrum Lindenhof in Goes tot aan Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Bij de tussenstop bij Revant revalidatiecentrum Lindenhof in Goes vindt van 11.00 uur tot 15.00 uur een kerstmarkt plaats. Hier kunnen bezoekers onder andere deelnemen aan een loterij, iets lekkers nuttigen en kaarten kopen. De volledige opbrengst gaat naar Serious Request.

Vervolg fietstocht  

Op zaterdag 23 december gaat de fietstocht verder van Rucphen naar Revant in Breda, naar Tolbrug revalidatie in Den Bosch om uiteindelijk te eindigen bij het Glazen Huis in Nijmegen. Daar wordt een cheque overhandigd met het opgehaalde bedrag. Het is een route van in totaal 200 kilometer. Tot nu toe is er al een bedrag opgehaald van €7.352,00. Kijk voor meer informatie op de website van Revant.

Meer nieuws