Medisch leiderschap is een belangrijke competentie tijdens de opleiding van revalidatiegeneeskunde en daarna als revalidatiearts. Werk je in de revalidatie en wil je jouw ‘medisch leiderschap’-competenties verder ontwikkelen? Kijk dan in dit cursusoverzicht welke cursussen er zoal zijn. Dit overzicht is opgesteld door de Beroepsbelangencommissie (BBC) van de VRA. In het overzicht vind je cursussen voor Persoonlijk Leiderschap, Klinisch Leiderschap, Medisch Management en Bestuurlijk Leiderschap.

Heb je een ‘Medisch Leiderschap’-cursus gevolgd die niet in het overzicht staat? En zou je deze cursussen aanbevelen? Mail dan naar beroepsbelangen@revalidatiegeneeskunde.nl. Dan voegen we de cursus toe aan het overzicht.

De Beroeps Belangen Commissie (BBC) van de VRA pretendeert niet een volledig cursusoverzicht te presenteren, maar heeft op basis van eigen ervaring en ervaringen van anderen een overzicht opgesteld dat open staat voor aanvulling. Heb je ervaring met een cursus over medisch leiderschap die je anderen zou aanbevelen, stuur dan een mail naar beroepsbelangen@revalidatiegeneeskunde.nl en dan voegt de BBC die toe aan het overzicht .