Contact

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van de branchevereniging van medisch specialistische revalidatiezorg, neem dan contact op met Revalidatie Nederland. U kunt hiervoor het formulier rechts op deze pagina gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook bellen via 030 273 9384. Wilt u rechtstreeks contact met één van onze medewerkers, dan kunt u de contactgegevens vinden op de pagina over het bureau van Revalidatie Nederland. Voor vragen over revalidatiezorg of revalidatiecentra, kunt u het gedeelte over Revalideren bezoeken.  U kunt ook contact opnemen met het revalidatiecentrum in uw buurt. Kijkt u hiervoor op de pagina leden. U kunt ook contact opnemen met de vereniging van revalidatieartsen, de VRA.

Parkeren
Revalidatie Nederland is gevestigd in gebouw Oudlaen op de Oudlaan 4 te Utrecht. Circa 50 meter voorbij de hoofdingang vindt u aan uw rechterhand de ingang van de parkeergarage. U kunt zich melden via de intercom. Na het parkeren loopt u via de oprit buitenom naar de hoofdingang en kunt u zich melden bij de receptie.

Van maandag t/m donderdag na 13:00 uur en op vrijdag de hele dag kunt u ook parkeren in de parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw. U kunt zich melden via de intercom. Na het parkeren loopt u binnendoor naar de receptie . Volg hiervoor de routebordjes in de garage.

Als de parkeergarages vol zijn, kunt u in de omgeving van het gebouw (betaald) parkeren. Bij de parkeerautomaten kunt u betalen met pin of via de mobiele telefoon (parkeerapp).

De parkeergarages zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Voor het gebouw zijn meerdere parkeerplaatsen waar u met een Europese gehandicaptenparkeerkaart zonder kosten kunt parkeren. Bij de hoofdingang bevindt zich een buitenlift naar de receptie. Indien u hulp wenst, kunt u contact opnemen met het secretariaat van Revalidatie Nederland, 030-2739384.

Openbaar vervoer
Wanneer u gebruik maakt van het openbaar vervoer, adviseren we u contact op te nemen met OV reisinformatie op nummer 0900-9292 of www.9292ov.nl.  

Adres:


Oudlaan 4
3515GA Utrecht

Contact

Neem contact met ons op
[[]]
{"text":"via telefoonnummer 030 2739384 of door onderstaand formulier in te vullen."}
[]

via telefoonnummer 030 2739384 of door onderstaand formulier in te vullen.

[{"mandatory":"","unique":"","validation":"","default_value":"","has_placeholder":"true"}]
{"label":"Naam","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":""}
[]
[{"mandatory":"true","unique":"","validation":"email","default_value":"","has_placeholder":"true"}]
{"label":"E-mail","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig e-mailadres."}
[]
[{"mandatory":"","unique":"","validation":"phone","default_value":"","has_placeholder":"","source_type":""}]
{"label":"Telefoonnummer","error_mandatory":"Dit veld is verplicht.","error_unique":"Deze waarde is al bezet.","error_validation":"Dit is geen geldig telefoonnummer."}
[]
[{"mandatory":"","default_value":"","has_placeholder":"true"}]
{"label":"Bericht","error_mandatory":"Dit veld is verplicht."}
[]
[[]]
{"label":"Verzend"}
[]
[[]]
{"text":"Controleer uw gegevens."}
[]