17 mei 2023

VRA-voorzitter Annette van Kuijk heeft besloten om vanaf november 2024 de voorzittershamer over te dragen aan haar opvolger. Het VRA-bestuur is hierdoor op zoek naar een nieuwe voorzitter. Deze voorzitter wordt in de ALV van november 2023 benoemd als ‘aankomend voorzitter’. Vanaf dat moment zal de ‘aankomend voorzitter’ de taken van de huidige voorzitter geleidelijk overnemen. Vanaf november 2024 is de nieuwe voorzitter van de VRA in functie. Meer informatie vind je in het functieprofiel.

Uiteraard geven wij graag meer informatie over deze functie binnen het bestuur. Vragen aan Annette (huidige voorzitter) of Thieu (directeur) kunt u sturen naar VRA@revalidatiegeneeskunde.nl. Wij plannen dan graag een persoonlijk onlinegesprek in. U kunt reageren tot 1 augustus 2023 met motivatiebrief en CV t.a.v. Thieu Berkhout, directeur VRA, t.berkhout@revalidatiegeneeskunde.nl.

Procedure

Er wordt een sollicitatiecommissie samengesteld die bestaat uit 2 leden van het DB, 2 leden van het AB en de directeur. De sollicitatiecommissie selecteert de meest geschikte kandidaten en voert de sollicitatiegesprekken in september 2023. Om te voorkomen dat tijdens de ALV een keuze moet worden gemaakt met ongemakkelijkheid voor de kandidaten draagt de sollicitatiecommissie 1 kandidaat voor aan de ALV in november 2023.

Functieprofiel

Klik hier voor het Functieprofiel van voorzitter VRA

Meer nieuws