Laden Evenementen

Op 13 december a.s. wordt door de revalidatiesector een eerste online oprichtingsbijeenkomst georganiseerd voor een Groen Revalidatie Netwerk. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Klimaatverandering heeft een bewezen negatief effect op de volksgezondheid, maar paradoxaal genoeg is de Nederlandse zorgsector verantwoordelijk voor 7% van de CO2 uitstoot van ons land. Er komt gelukkig steeds meer aandacht voor duurzaamheid binnen de gezondheidszorg. 

Ook revalidatieartsen en bestuurders zijn bezig met duurzaamheid in de zorg en willen samen met VRA en Revalidatie Nederland een Groen Revalidatie Netwerk oprichten. De eerste online bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 13 december van 16.00-17.30 uur.

Doel van het netwerk:

  • Kennis en ervaringen uitwisselen
  • Elkaar inspireren
  • Duurzaamheid binnen de revalidatie stimuleren

Wat te verwachten op 1e bijeenkomst
Voor de eerste bijeenkomst zijn koplopers (revalidatieartsen, bestuurders en managers van Libra, Revant en De Hoogstraat) uitgenodigd om kennis en ervaringen te delen: wat hebben ze de afgelopen jaren gedaan op het gebied van duurzaamheid? Welke tips hebben ze voor andere belangstellenden? En hoe kun je zelf aan de slag met het onderwerp?

Daarnaast zal tijdens de bijeenkomst aan verschillende ’tafels’ nagedacht worden over de onderwerpen: circulair werken, bestuurlijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid in de behandelkamer of kliniek.

Inschrijven
Ben je zelf al bezig met duurzaamheid (op de werkplek) of zou je daar graag me aan de slag willen? Schrijf je dan in! Alle geïnteresseerden binnen de revalidatiesector (artsen, aios, paramedici, bestuurders en stafleden) zijn van harte welkom om aan te sluiten. Hoe groter de groep hoe groter de impact!

Praktische informatie

december 13 @ 16:00 17:30

Online Bijeenkomst