Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 5 oktober 2023 organiseert programma Tijd voor Verbinding alweer het derde congres in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis zorgt dan samen met tal van interessante sprekers voor een dag die bol staat van inspiratie op het gebied van patiëntveiligheid en de vier hoofdthema’s binnen het programma: antistollingszorg, kwetsbare ouderen, multidisciplinair gesprek en Safety-II . 
De toegang is geheel gratis. Ben jij er ook weer bij? 

Kom in beweging!

Laat je verrassen door een inspirerend programma in festivalopzet. Je kunt actief meedoen aan verschillende workshops, kampvuurgesprekken en lezingen. Ook krijg je volop de gelegenheid om tijdens het congres contacten te leggen met bestuurders, managers, (beleids)adviseurs, zorgprofessionals en patiënten/ervaringsdeskundigen uit de medisch specialistische zorg. Schrijf je in en bepaal op de dag zelf waar en hoe jij in beweging kunt komen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op onze congreswebsite. Hier vind je onder meer het programma en praktische informatie. De komende periode wordt deze pagina verder aangevuld. Houd al onze kanalen de komende tijd dus goed in de gaten. 

Voor wie?

Zorgprofessionals, (patiënten)vertegenwoordigers, (beleids)adviseurs, leidinggevenden, bestuurders en toezichthouders in de medisch specialistische zorg. 

Aanmelden

Deelnemen aan het congres Tijd voor Verbinding is kosteloos. Je kunt je hier inschrijven, of door te klikken op onderstaande button. Direct na je registratie ontvang je een bevestiging per e-mail. Ken je een collega die geïnteresseerd is, stuur dan deze uitnodiging door.

Praktische informatie

5 oktober 2023 @ 08:00 17:00

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosh

Oude Engelenseweg 1
's-Hertogenbosch, 5222 AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie