Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Verdiepingsmiddag

Tijdens deze verdiepingsmiddag op 22 november gaat dagvoorzitter Irene Leijten (Specialist ouderengeneeskunde Thebe) met collega’s en deelnemers in gesprek over o.a. de thema’s: lacunes in het zorglandschap van NAH-revalidatie, de doelmatigheid van revalidatiekosten in vergelijking met de kosten van een verpleeghuisbed en de aspecten hoop en rouw. Andere sprekers zijn Daniëlle Driessen (revalidatiearts Libra), Niels ten Toom (geestelijk verzorger Thebe) en Bram Smeets (medisch adviseur VGZ).

Programma en sprekers

Dagvoorzitter: Irene Leijten (Specialist Ouderengeneeskunde, Thebe)

  • Welkomswoord & inventarisatie van vragen uit het publiek, door dagvoorzitter Irene Leijten.
  • Lacunes in het zorglandschap t.a.v NAH-revalidatie, door Daniëlle Driessen (revalidatiearts Libra en promovendus ErasmusMC)
  • Theoretische aspect hoop en rouw, door Niels ten Toom (geestelijk verzorger Thebe en universitair docent Geestelijke verzorging Tilburg University)
  • Doelmatige (financiële) kant, door Bram Smeets (medisch adviseur VGZ)
  • Interactieve sessies aan de hand van thema’s en stellingen

Doelgroep

De doelgroep voor deze bijeenkomst bestaat uit: zorgmedewerkers, behandelaren, revalidatieartsen, GRZ-artsen, zorgverzekeraars, zorginstituut, NAH-trainingshuizen en financieel adviseurs.

Aanmelden of meer informatie

Mail je naam, de naam van je organisatie en je functie vòòr 15 november naar: eennacoma.elg@radboudumc.nl en geef aan dat je wilt deelnemen aan de verdiepingsmiddag.

Let op: vol = vol

Praktische informatie

22 november 2023 @ 13:00 16:30

Accolade Zorg – locatie de Wijngaard

Dennenweg 2
Bosch en Duin, 3735 MR Nederland
+ Google Maps