Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wil je meer weten over wat medisch specialistische revalidatie nu echt is in de praktijk? Bijvoorbeeld omdat je een mooie nieuwe werkplek hebt gevonden als beleidsmedewerker of ondersteuner in de Revalidatie? Of heb je in je werk op een andere manier te maken met de revalidatiezorg? Je hebt op maandag 4 december de kans om kennis te maken met patiënten en medewerkers in deze inspirerende sector. Meld je  aan voor deze unieke kennismakingsochtend van Revalidatie Nederland en De Tolbrug Revalidatie op 4 december.

Regelmatig starten binnen en buiten revalidatiecentra en -afdelingen nieuwe medewerkers, die zelf geen revalidatiezorg verlenen. Om hen te verwelkomen in de revalidatie, organiseren Revalidatie Nederland en De Tolbrug deze speciale ‘Maak kennis met de revalidatie’-ochtend. Ben je student of werk je in een andere sector van de gezondheidszorg, en denk je aan een loopbaan in de revalidatie? Dan ben je ook van harte welkom op deze bijeenkomst.

Maak kennis met de revalidatie op 4 december bij De Tolbrug Revalidatie in ’s-Hertogenbosch

Tijdens een afwisselend programma krijg je op één ochtend een goed overzicht van de sector en maak je kennis met ervaringsdeskundigen en behandelaars. Aan bod komen onderwerpen als: wat gebeurt er in de medisch specialistische revalidatie en met welke resultaten, het belang van multidisciplinaire samenwerking, wetenschappelijk onderzoek, innovatie en de gedeelde passie voor het vak binnen de revalidatiesector.

Programma

09.45 uurWelkom en introductie over de revalidatiesector en Revalidatie Nederland
Martijn Klem, directeur Revalidatie Nederland
10.15 uurIntroductie over De Tolbrug Revalidatie
Tom Fransen, directeur bedrijfsvoering De Tolbrug
10.30 uurRevalidatiegeneeskunde
Annette van Kuijk, directeur behandelzaken De Tolbrug
11.15 uurRondleiding
12.15 uurAfsluiting met aansluitend lunch
Martijn Klem, directeur Revalidatie Nederland

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk, omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Wil je weten wanneer er een volgende bijeenkomst wordt georganiseerd? Stuur dan een mail met je contactinformatie naar info@revalidatie.nl.

Praktische informatie

4 december 2023 @ 09:40 12:15

Tolbrug Specialistische Revalidatie

Henri Dunantstraat 1
's-Hertogenbosch, 5223 GZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie