Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De masterclass Opleiden in samen beslissen is speciaal voor stafleden die a(n)ios en coassistenten begeleiden bij het ontwikkelen van de professionele en communicatieve vaardigheden die nodig zijn bij samen beslissen. De masterclass bestaat uit één dagdeel training en een online terugkommoment.

Tijdens het eerste dagdeel (fysiek op locatie) ga je oefenen met het gestructureerd geven van feedback, het ondersteunen van informeel leren en het gebruik van een beveiligd videofeedbacksysteem om de ontwikkeling van vaardigheden van a(n)ios en coassistenten goed te monitoren. Het tweede dagdeel (online) reflecteer je op jouw ervaringen en vindt verdieping plaats aan de hand van meer complexe situaties en dilemma’s.

De masterclass is ontwikkeld door de Federatie Medisch Specialisten (FMS) in samenwerking met het Erasmus MC, in het kader van project Opleiden 2025. Lees meer over samen beslissen op de FMS themapagina.

Tip: Voor a(n)ios die hun kennis over gespreksvoering en hun communicatieve vaardigheden verder willen aanscherpen is er de upgrade training Samen beslissen op 22 september. Het kan van meerwaarde zijn wanneer opleider en a(n)ios de masterclass en upgrade training gelijktijdig doorlopen.

Praktische informatie

29 september 2023 @ 13:00 17:00

Omgeving Utrecht en online

  • Doelgroep: opleiders, supervisors en leden van de opleidingsgroep die a(n)ios en coassistenten begeleiden in samen beslissen
  • Locatie en duur: één dagdeel in de omgeving Utrecht en één online terugkommoment
  • Groepsgrootte: 10 tot 15 deelnemers
  • Door ABAN geaccrediteerd met 4 punten