Laden Evenementen

Revalidatie Nederland organiseert voor alle marketing- en communicatiecollega’s van haar leden een netwerkbijeenkomst op donderdagmiddag 23 mei, tussen 12.30 – 17.00 uur bij Vogellanden in Zwolle. Het thema van deze middag is digitale toegankelijkheid en natuurlijk is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Het programma

12.30-13.00 uur:Lunch
13.00-13.10 uur: Opening
13.10-14.00 uur: Hoe ga je om met digitale toegankelijkheid, Nina Brugman (Swink)
14.00-14.10 uur: Pauze
14.10-14.50 uur:Transitie naar een toegankelijke website voor Vogellanden,
Petra ten Kampe (Vogellanden)
14.50-15.00 uur:Pauze
15.00-16.00 uur: 2 X FIT programma, Stephan Patz (Vogellanden).
In het programma 2xFIT heeft Vogellanden aandacht voor de leefstijl én
de loopbaan van medewerkers
16.00-17.00 uur: Rondleiding en borrel in de Beleeftuin van Vogellanden

De sprekers

Nina Swink is commercieel directeur bij Swink, een bureau met buitengewone specialisten dat de kwaliteit van mensen met autisme inzet.  Swink ondersteunt de digitale strategie van marketing en communicatieafdelingen met digitale toegankelijkheid, data analytics en contentmanagement.

Vanaf 2025 is het voor alle organisaties in Nederland verplicht om online content digitaal toegankelijk aan te bieden. Een grote uitdaging. Hoe ga je daarmee om? In deze presentatie laat Nina zien waarom en voor wie je het doet. Ook deelt ze learnings van de overheid die al sinds september 2020 aan de toegankelijkheidseis moet voldoen. Na deze presentatie heb jij de handvatten waar je nú al mee aan de slag kunt.

Petra ten Kampe is communicatieadviseur bij Vogellanden en deelt tijdens deze bijeenkomst haar ervaringen en inzichten over schrijven op B1 niveau en de transitie naar een digitaal toegankelijke website.

Stephan Patz is manager prevalidatie en leefstijlcoach bij Vogellanden. Hij zal het programma 2 X FIT presenteren, waarin aandacht is voor de leefstijl én de loopbaan van medewerkers.

De locatie

Vogellanden
Hyacinthstraat 66A
8013 XZ Zwolle

Kijk voor route informatie en tips deze webpagina van Vogellanden. Kom je met de auto? Zodra je op het terrein bent aangekomen van Vogellanden, volg dan de pijlen op de borden. Die leiden je naar de parkeerplaatsen achter het hoofdgebouw.

De aanmelding

Aanmelden kan via het formulier hieronder, daar kun je ook alvast vragen of suggesties aangeven.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Praktische informatie

23 mei @ 12:30 17:00

Vogellanden

Hyacinthstraat 66A
Zwolle, 8013 XZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie