Laden Evenementen

Op donderdag 26 september 2024 organiseert het programma Tijd voor Verbinding (TvV) alweer het vierde patiëntveiligheidscongres met als titel: ‘Samen vooruit in patiëntveiligheid’.

In de dagelijkse praktijk worden er volop stappen gezet in het leren en continu verbeteren in patiëntveiligheid. Hierbij krijgen we steeds meer inzicht in wat werkt en hoe het echt anders kan. Dit levert niet alleen meer veerkracht en aanpassingsvermogen op bij zorgprofessionals, het leidt ook tot nog meer werkplezier. En juist dat heeft een directe relatie met patiëntveiligheid. Tijdens het congres krijg je inspiratie, kennis en de nieuwste inzichten rondom patiëntveiligheid in de medisch specialistische zorg. Het congres wordt georganiseerd vanuit het programma Tijd voor Verbinding dat wordt uitgevoerd onder leiding van zes brancheorganisaties, waaronder de Federatie Medisch Specialisten.

Het congres gaat van start met een wervelende keynote van Helen Bevan. Vanuit een jarenlange, invloedrijke positie op het gebied van kwaliteitsverbetering en leiderschap in de zorg, deelt Helen met ons inzichten en biedt zij handvatten om kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid in Nederland continue te verbeteren en zij laat zien welke rol we hier zelf in hebben. It’s up to us!

Verder staan op het programma interessante sprekers, zoals o.a. Joriene Beks, Manon Roest en Marit de Vos, die inzichten delen rondom de vier hoofdthema’s binnen het programma. Je kunt masterclasses volgen en er is een groot netwerkplein opgezet waar we elkaar kunnen ontmoeten en verbinding leggen.
Mis ook de feestelijke afsluiting niet!

Praktische informatie

26 september @ 09:30 19:30

NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Nieuwegein, 3438 LC Nederland
Bekijk de site van Locatie