Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Drie jaar lang deed Marsh Königs en zijn team onderzoek naar veelbesproken Cognitive FX-behandeling uit Amerika. Hun doel met dit pilot-onderzoek is om te bepalen of de behandeling voor langdurige klachten na een hersenschudding mogelijk werkt. In het gratis webinar ‘CFX: hype of hoop’ delen de onderzoekers hun eerste bevindingen.

Heb je een hersenschudding en na drie maanden nog steeds last van de klachten? Dan behoor je tot de 10 – 30% van de mensen die langer dan 3 maanden klachten ervaart zoals vermoeidheid en overprikkeling.

In Amerika heeft CFX een zogenaamde EPIC-behandeling ontwikkeld. Deze behandeling is erg duur, wordt niet vergoed door je zorgverzekering en is ook nog niet bewezen dat het daadwerkelijk werkt. In Nederland is er steeds meer belangstelling voor de behandeling van CFX. Daarom financierde de Hersenstichting in 2020 een onafhankelijke pilot-onderzoek naar de effecten van de EPIC-behandeling. Dit onderzoek werd uitgevoerd onder leiding van Marsh Königs. “De behandeling bij CFX is veelbesproken. Het is nu hoog tijd dat zorgverleners en patiënten beschikking krijgen over onafhankelijke informatie,” zegt Marsh Königs.

Inmiddels is het pilot-onderzoek afgerond. De resultaten van dit onderzoek worden voor het eerst gedeeld in dit unieke (gratis!) webinar. Dus mis het niet. Meld je hieronder aan vóór 10 december.

Praktische informatie

12 december 2023 @ 20:00 22:00