Laden Evenementen

De Open Training voor het Revalidatieregister is bedoeld voor artsen, behandelaren en andere geïnteresseerden, van instellingen die al data hebben aangeleverd en een getrainde key-user hebben. Er is een nieuwe training gepland voor donderdag 26 september, tussen 12.00 – 13.30 uur.

Tijdens de open training leer je wat het revalidatieregister is, waar je het voor kunt gebruiken en hoe het je kan helpen om meer inzichten te krijgen. Je leert hoe het revalidatieregister je kan helpen bij vragen die je misschien al langer hebt over jouw zorgprofiel in vergelijking tot anderen. Een arts hoort bijvoorbeeld al jaren: “Jij hebt meer psychologische inzet bij dwarslaesiepatiënten dan andere instellingen in het land.” Je kunt het revalidatieregister gebruiken om jouw zorgprofiel bij een bepaalde patiëntgroep op te zoeken (bijvoorbeeld aantal uren psychologie en psychologisch medewerker bij dwarslaesiepatiënten), en hoe je dit kunt vergelijken met het benchmarkgemiddelde van de andere instellingen. Ook leer je hoe je inzicht krijgt in de verdeling van een bepaalde patiëntengroep over de behandelsettingen (consultair, poliklinisch of klinisch), in vergelijking tot het benchmarkgemiddelde van de andere instellingen.

Als een instelling haar data heeft aangeleverd en een getrainde key-user heeft, dan kunnen daarna ook artsen, behandelaren en andere geïnteresseerden van de betreffende instelling toegang krijgen tot het revalidatieregister. Om te leren waarvoor je het register kunt gebruiken is een beknopte digitale training nodig. Je leert tijdens deze training niet zelfstandig werken met het revalidatieregister, daar is een uitgebreide training van minimaal 3 uur voor nodig. Deze open training is bedoeld om je te leren welke vraagstukken je met het revalidatieregister zou kunnen beantwoorden, en in samenwerking met de key-user binnen je instelling zou kunnen oppakken.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Praktische informatie

26 september @ 12:00 13:30

Online webinar